Produse folosite

Informatii
pic

Vopsele, produse styling, solutie permanent si anti-permanent, tratamente fiole, masti din gamele Sintesis Black, Revlon, Artego, Silky, Axenia.

Tratamente de la Sintesis Black (fiole) si Herfit pentru:
- caderea parului;
- pentru par lipsit de rezistenta (stress);
- antimatreata;
- anticadere;
- crestere;
- par fragil;
- hranire: bogata, profunda sau lejera.

Sampoane:
- anticadere;
- de crestere;
- pentru par fragil;
- hranire: bogata, profunda sau lejera;
- protejare par vopsit;
- matreata uscata sau grasa.

pic

Masti de par (Alfa Parf):
- masca: intensa, profunda sau protejare culoare;
- ser varfuri despicate, hidratare intensa;
- tratament modelant cu fixare medie (spuma);
- crema stralucire.

Produse styling 5O-ONE:
- cristale lichide;
- ulei pentu intindere (protejare placa);
- lotiune pentru volum;
- spray revitalizant par carliontat.

Gama intretinere extensii:
- sampon descalcire;
- ulei descalcire;
- crema pentru intindere.

Produsele folosite de noi sunt profesionale la preturi accesibile pentru a oferi servicii de calitate. Vopselele de par SINTESIS BLACK si REVLON asigura o acoperire de 100% a firelor albe avand in compozitie o proportie mica de amoniac, conferind stralucire si rezistenta. Produsele de styling vin in ajutorul nostru pentru rezistenta coafurii si evidentierea tunsorii pentru toate gusturile si toate buzunarele. De asemenea folosim produse de syling din aceleasi game.

Pentru a pigmenta o seara romantica sau o mini vacanta putem indrazni cate o mesa in culori soc: mov, roz, rosu hot cilli, magenta, rosu profund, albastru cu nuantatoarele de la ALFA PARF, evidentiate de tunsori in voga personalizate pentru a fi unice.

Cel mai bine este sa arati natural , dar pentru asta ai nevoie de machiaj. - Calvin Klein

Pentru adolescentii indrazneti si pentru cei care vor sa aduca un aer tineresc in look-ul lor recomandam tunsori noi cu mese diverse asimetrie si culoare. Aveti incredere in noi pentru tot ce va doriti, incercati schimbari spectaculoase si culori in trend pentru a va simti siguri si multumiti.

Pentru ingrijirea parului degradat recomandam tratamente verificate si la indemana oricui. Pe langa tratamente si marci recunoscute, Sintesis Black si Revlon, mai colaboram cu firma Alfa Parf, recunoscuta de ani, care comercializeaza sampoane cu germeni de grau si fructe, cu petale de trandafiri, ulei de masline; balsam de clatire si liave on pentru descalcirea parului. Mai folosim si masti pe baza de ulei de masline, si trandafiri care hranesc, intaresc radacina, stimuleaza cresterea parului. Produsele sunt naturale, nu contin paraberi, sunt accesibile la pret si sunt necesare parului care este "agresat" de multi factori externi.

Barbatii sunt invitati la un masaj capilar relaxant cu apa din petale de trandafiri care intra in pori, racoreste si da o stare de bine. Pentru coafuri de ocazie, recomandam un mini pachet cu machiaj de seara. Miresele vor beneficia de minipachet la un pret special. Pentru probe se va face o reducere de 50%.